donderdag 23 juni 2016

Al bijna 5 weken oud! Nog een paar uurtjes te gaan

Wat gaat het toch snel nog een paar uurtjes te gaan en de pups zijn al weer 5 weken oud. Ongelofelijk maar wat is het genieten.
De pups zijn zich volop aan het ontwikkelen.
Kranten zijn inmiddels niet alleen maar meer om op te plassen en te poepen. Wel nee, versnipperen dat kun je er ook mee hoor en dat is zo LEUK!!!!
Je kunt je vast voorstellen hoe een mooie troep dit wordt......en vooral als er al iets opgedaan is ahum....
Ook de plastic hondenmand is uitgevonden maar daar gaan we niet in liggen slapen hoor wel nee daar kun je prima je tandjes in zetten.
Wij zijn stoere honden en we liggen het liefst op een kleedje op de grond.
Ook het hardlopen hebben we nu goed uitgevonden hoor! Hilarisch er wordt op en neer de keuken gerend in één groep van 7 pups. En een plezier dat ze hebben het is net een groep paarden wat je aan hoort galopperen.
Gelukkig is het weer een beetje opgeknapt en blijft dit hopelijk ook zo. De pups kunnen nu zowel binnen als buiten zijn. Wel zo prettig.
Hmmm dat ruikt lekker zou je dat kunnen opeten??? Tja ik weet niet heel zeker of ze er zo over nadenken de tandjes vinden meestal snel hun weg ergens in zo ook Anco in dit geval

Aicra heeft haar grote vriend gevonden

Zo dat is een mooi uitkijkpunt zo'n hondenmand lijkt Aira te zeggen

Gekke bekken trekken van plezier, Aiko bedolven onder pupsels

Tja die kranten zijn echt niet alleen maar om op te poepen en te plassen hoor. Mooi zulke gratis krantenversnipperaars haha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten