vrijdag 10 juni 2016

En de eersten zijn over de loopplank

Hilarisch, hoezo een loopplank nodig?!?!? We moesten ons best doen om de loopplank er eerst in te krijgen want het grut dacht er zelf heeeel anders over. We kunnen ook prima zelf over het randje klauteren hoor! Maar uiteindelijk toch gelukt om de plank er eerst in te leggen en dan kijken wie er het eerst over de dam komt. Met de camera in de aanslag lukte het nog net om een paar hele snelle foto's te maken want het ging gewoon een beetje heel snel met de eersten. Een paar andere hadden even iets meer tijd nodig maar ook die gingen er makkelijk over.
Voor het eten hebben we een puppybar en ik dacht dat zal nog wel een dingetje zijn om ze te leren om in hun eigen bakje te blijven eten. Niets is minder waar ze doen het al behoorlijk keurig. Ongelofelijk! Hoe lang zal dit goed blijven gaan??? Tuurlijk als het bakje leeg is ga je buurten bij de buurman of buurvrouw maar in het begin netjes uit het eigen bakje. Prachtig!
Ook de bench is al onderzocht en akkoord bevonden door enkele pups. Vanochtend heeft de eerste er al heerlijk in liggen slapen.


Al heel netjes uit het eigen bakje eten tot dat die leeg is en dan....

De bench ontdekken

Rare tralies zeg


Al lekker slapen in de benchDe loopplank hoe leuk is dat, de rest volgde al snelVan al dat onderzoeken wordt je best moe hoor
Geen opmerkingen:

Een reactie posten