dinsdag 28 juni 2016

En de pups zijn gechipt

Vandaag is de chipper langs geweest van de Raad van Beheer. De pups hebben nu hun formele naam definitief gekregen al moet e.e.a. nog wel in de administratie worden vastgelegd van de Raad maar in principe.....De pups hebben zich zeer netjes gedragen en geen kik gegeven (schijnen jachthonden eigenlijk nooit te doen begreep ik LOL).
De pups groeien goed en zijn heerlijke knuffels en ondernemers. Maar ook echt wel boefjes inmiddels. Niets is veilig. Theedoeken en handdoeken euhhhhhh hmmmm daar moet je toch mee afdrogen?!?!? Wel neeeee daar kun je lekker in hangen en aan trekken. Zo'n leuk spelletje.
Ook kabels en stopcontacten moeten in de gaten gehouden worden want ook dat wordt meer dan goed onderzocht. En dan heb je nog van die voerbakjes. Die metalen waar je brokjes in krijgt en in principe in een voerstandaard horen. Nou hoezo moeten ze daar in blijven dan wanneer het bakje leeg is?!?!?! Tuurlijk niet als GM haal je die er gewoon uit en ga je er meespelen. Voor de pups te zot voor woorden hoor dat je daar alleen maar uit mag eten tssss. Met als gevolg dat de bakjes in de bekjes parmantig meegenomen worden en lekker op de harde vloer neergekwakt worden en lekker veel lawaai geven tja hmmmm. Boeven zijn het. Maar heerlijk spul. Helaas is het wel zo dat je regelmatig te laat bent met de camera bij hilarische taferelen en dat is vaak jammer maar tja... We doen ons best om zoveel mogelijk leuke momenten vast te leggen.
De poep en plas momenten worden euhhh steeds groter van formaat enzo en het papier waarmee je dit wilt opruimen is euhhh heel erg interessant en dat tja maakt het voor mij inmiddels erg lastig om de boel schoon te maken terwijl er zeven pups in de buurt zijn....hmmmmm. Dus dat wordt een oplossing zoeken om het allemaal zo schoon mogelijk te houden haha maar dat gaat wel goed komen.
Nu op naar vrijdag voor hun eerste enting. Wordt vast een onderneming met zeven pups naar de kliniek maar vast ook erg leuk, leerzaam en gezellig.
Maar daarover vrijdag meer.
Zo'n voerbakje daar kun je nou zo ontzettend veel plezier aan beleven hé, maar dames en heren dat is eigenlijk niet de bedoeling, daar moet je alleen uit eten of alleen het bakje netjes bij het baasje brengen wanneer die leeg is dat mag dan weer wel haha. Met metaal hebben ze dus al geen moeite om dit vast te houden en dat is toch meestal niet makkelijk om dat een hond aan te leren heb ik mij ooit eens laten vertellen (al hebben die van mij er gelukkig nooit echt moeite mee gehad bij G en G, maar het hoeft gelukkig ook niet metaal apporteren bij jacht)

IEIEIEIEIEIEIE afblijven dat mag echt niet!!!! 

En daar kom ik aangerend, jippie! Dit is toevallig het reutje met het blauwe bandje op de foto maar ze doen het dus allemaal......

Hmmm al ik er nu met mijn pootje op mep dan gaat ie vast lekker veel lawaai maken en kan ik gaan blaffen en gek doen zoooooo'n leuke bezigheid....Alleen niet echt voor ons met al dat lawaai hihi

Oh en dit is er ook zo eentje lekker trekken aan onze prachtige thee- en handdoeken tja niets hangt meer veilig wanneer de pups los in het huis lopen

Tja en als het nog niet gek genoeg gaat kun je je altijd nog afzetten tegen de keukenkastdeurtjes

En dan die stoelen hoeveel lol kun je daar wel niet mee hebben met zijn allen. Drie pups onder de stoel en de rest aan de andere kant. Prachtig om te zien hoe ze aan het keffen zijn naar elkaar en naar de pootjes van de ander. Geen opmerkingen:

Een reactie posten