dinsdag 21 juni 2016

Puppy update

Eindelijk vandaag behoorlijk goed weer en de puppy's konden vandaag weer naar buiten. Heerlijk veel beter, niets aan hoor de hele dag binnen te zitten al moet ik zeggen dat ze de kamer ook prima onveilig kunnen maken en dat ze daar nog lang niet zat van zijn, in tegendeel.

Na een paar vervelende dagen gaat het met de melkklierontsteking van moeder Quinty gelukkig weer de goede kant op. Erg blij mee want dat is echt niet leuk en ontzettend pijnlijk. We zijn nu versneld aan het afbouwen met melk geven. Kan gelukkig prima want de pups staan al helemaal op brokjes en groeien hartstikke goed. Ook de waterbak wordt goed genuttigd. Om moeders van de stuwing af te helpen krijgen ze nog een paar keer per dag verse voedzame mamamelk binnen. 
Maar mochten jullie mama Q met een rompertje op de foto zien staan dan weten jullie de reden. De pups mogen niet constant meer aan de tepels lurken.

En..... Aiko mag ook sinds kort met de puppen spelen en ooooo wat is die jongen happy daarmee. Hij vind ze zooo leuk en is zo lief met ze. Maar hij wil al zo graag grote speelsprongen maken en tja dat kan dan nog niet en dan zie je hem zich al klein maken en inhouden, of op de rug liggen of van plezier even wegrennen en dan snel weer terug. Prachtig hoe ze dit aanvoelen. Trots op onze jongen. De foto's spreken voor zich denk ik.

En de benches die worden allemaal nog steeds grondig onderzocht. Hilarisch gisteravond zaten ze met vijf man sterk in de kleinste bench van Boy. Net te laat natuurlijk voor de foto maar drie zitten er nog in. Schijnbaar is die het leukst. Nadat zie die onderste boven hadden gehaald moest de bench van Aiko het ontgelden. Ik ben benieuwd wanneer het deurtje dichtgaat of ze zich dan ook nog zo houden.

Tja die benches die zijn wat tot later wanneer het deurtje dichtgaan en ze er alleen in zitten dan zal het eerst even anders zijn......


Haha Aiko bedolven onder pups

Speel stand en zo moeilijk om je in te houden phoe

Nog meer pups en tja ze proberen ook te drinken nou dat vind Aiko maar heel raar hoor


Toe nou, zegt moeder Q we gaan samen spelen met het touw

Zo moet je spelen lijkt Aiko te zeggen tegen Aira (teefje met gele bandje) hup kont om hoog kop laag en hoppa daar gaan we

Acira (teefje met het rode bandje) denkt ik ben al een grote stoere hond hoor ik kan prima drinken uit de grote hondendrinkbak

Geen opmerkingen:

Een reactie posten