dinsdag 14 juni 2016

Puppy's eigen bench training en er wordt al heel wat af geknuft.....

Gisteravond en vanavond waren de pups op onderzoek uit in de woonkamer. Er zijn pups die de benches van Oom Aiko en Oom Boy wel heeeeel erg interessant vinden. Gisteravond was de bench van Aiko aan de beurt. Mevrouw rose is nog net klein genoeg om door de tralies heen te kunnen kruipen. Ik had dat niet eens in de gaten ik dacht hé waar is ze nou en kijk nog eens en ja hoor daar is ze. Ze is snel op onderzoek uitgegaan en kwam vervolgens parmantig weer te voorschijn. Vanavond was de bench van oom Boy aan de beurt. Nou ik denk als ik het deurtje had dichtgedaan dan mr. blauw zich daar prima een uurtje zich had vermaakt met het kleedje van Boy. Zo'n lekker zacht dekentje en al die geurtjes.
En nu net even een baal momentje. Even niet opletten en je mist bijna een mooi moment.  Ga ik even bij de pupjes kijken, zie ik mevrouw geel met een voerbakje in haar bekje parmantig zitten kijken (ze hadden net eten gehad en moest het nog opruimen). En dan net niet snel genoeg de camera erbij kunnen pakken. Hopelijk gaat ze dit nog een keertje doen. Zo'n leuk moment.
Vanavond is de voorkamer grondig onderzocht ook de schoenen van het baasje werden goed besnuffeld.
Ook worden de pupjes bezocht door vreemde rare mensen die ze nog niet eerder hebben gezien en geroken. De pupjes vinden het prima. En hebben het prima naar hun zin met de aandacht. Ook met kinderen hebben ze hun eerste contacten gelegd. Dat was toch weer anders dan die grote twee benige gevallen. Ook twee benen maar veel kleiner dat is leuk. De kinderen worden driftig onderzocht. Van beide kanten was er wel een klik te bespeuren.

En hop daar komt mw. rose weer tevoorschijn

Zo dat kleedje is wel erg leuk hoor

De schoen van de baas is wel erg interessant

De meest maffe poses nemen ze aan tijdens hun slaapjes

Heerlijk dicht tegen elkaar aan gekropen

Mr. blauw wordt al door zijn zusjes in de watten gelegd, stoere kerel 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten