zaterdag 2 juli 2016

6 weken en dan naar..... DE DIERENARTS!!!!

En toen was het zover zeven kleine munstermonsters naar de dierenarts. En dan is het niet alleen maar naar de dierenkliniek 'de Woldberg' gaan nee dan ga je ook voor het eerst in een echte auto en in een autohondenkennel en ook nog deurtjes die dicht gaan en dan gaat dat rare ding ook nog bewegen. Nou ja zeg. Alleen dat alles is al een hele beleving hoor. Eenmaal het zevental in de auto ging het eigenlijk heel erg goed. Ze vonden het wel erg leuk geloof ik. Ze hebben geen kik gegeven. 
Maar toen ja toen kwamen we bij de kliniek en toen moet alles weer uitgeladen worden. Gelukkig was er veel hulp van de assistenten en dierenarts Jeroen zelf. 
De pups vonden het prima. Eenmaal in de behandelkamer leek het wel of ze er al jaren over de vloer kwamen. Maffe munstermonsters. De veters van dierenarts Jeroen waren snel gevonden en hij moest al snel uitkijken hoe en waar hij zijn voeten neer moest zetten. Assistente Mariska had het iets beter bekeken die zat veilig op een kruk. Maar tja ook die kan onderzocht worden hoor. De kabels van de computer waren snel gevonden en de nieuwe broek van dierenartsassistente Mariska moest er ook al snel aan geloven. Volgens mij hebben de pups het erg naar hun zin gehad in dierenkliniek 'de Woldberg'. 
Dierenarts Jeroen mocht alle hondjes goed onderzoeken en dat ging eigenlijk best goed. Ok heel veel geduld hadden we misschien dan niet maar er was ook zooooo veel om te onderzoeken. 
Maar het grut moet natuurlijk wel grondig nagekeken worden en dus moesten ze het even rustig aan doen. Een groot raar ding om naar je hartje te luisteren?!?!? Maar ach zal wel zo horen. En dan aan mijn bekje zitten en aan m'n oren en wel ja ook nog kijken naar mijn ogen?!?! En als klap op de vuurpijl moesten de mannen nog bevoelt worden of alles wel ok was op wel een heel hmmmm plekje. Conclusie was van dierenarts Jeroen dat ze allemaal kerngezond zijn en daar was het baasje super blij mee! Tsss net of wij dat niet wisten zeg. Maar voor het baasje is het schijnbaar een bevestiging of zoiets. En we werden zo heerlijk geknufd door dierenarts Jeroen na ons prikje dat we hem uit dankbaarheid hem allemaal maar een likje hebben gegeven. O ja, hadden we het over een prikje nou niets van gemerkt eigenlijk.
Maar toen tijdens de controle gebeurde er iets geks er kwam zomaar ineens een raar bruin op vier poten iets de behandelkamer binnen. Dat was raar??? Had de oren ook heel anders op z'n koppie dan we ooit gezien hadden. En wat blijkt het is een soort van soortgenoot. Dat was best wel heeeeel erg leuk. Voor mr. bruin (een mooi herdertje van dierenartsassistente Mariska) was al dat zwart/wit wel heel spannend hoor in het begin. Volgens mij dacht hij op een gegeven moment alleen maar meer zwart/wit te zien. Maar dat duurde niet lang al snel werd er al flink onderzocht en gekeft en achter elkaar aan gezeten. Prachtig om dit zo mee te pakken voor beide super leuk voor de socialisatie! 
Maar toen zat het erop alle hondjes nagekeken, paspoort, enting etc. alles was klaar en toen mochten ze allemaal weer naar de auto. Gelukkig met veel hulp van dierenarts Jeroen en de assistentes zat het grut al snel weer in de auto en konden we huiswaarts. Thuis gekomen deed ik de auto open en wat zag ik zeven munsterpups die heerlijk languit lagen te slapen in de auto. Missie geslaagd.

Nou ik weet nog niet of ik dit nu wel zo heel erg leuk vind hoor

Das raar maar vind het wel ok, dat rare dekentje is veel interessanter

Ook aan deze kant was het dekentje veel interessanter dan het in de kennel zitten

Jippie dit is leuk!

O ja, we hebben wel goed laten zien dat we kunnen plassen.....de assistente mocht nadien de boel dweilen o o

Hmmmm alles is zoooo leuk
Goh vanaf hier kun je best ver kijken hoor


Maffe munster met het blauwe bandje die is hier gaan slapen hoe verzin je het

Tja die veters dat is wel heel bijzonder.....die waren al snel ontdekt en bijna nog sneller los

Wat is dat nou voor rare hond


Volgens mij was die gedachte wederzijds

En thuisgekomen......

Ahhhhhh zo lief

Geweldig


Geen opmerkingen:

Een reactie posten