zaterdag 30 juli 2016

Anco en Aido bij hun nieuwe baasjes en......

Phoe wat wordt het rustig nu bij ons in huis. Eergisteren waren nog vier pups in huis en nu zijn er nog twee. Gisteren is Anco naar zijn nieuwe huisje gegaan en vandaag is Aido naar zijn nieuwe huisje gegaan. En dan wordt het in een keer wel heel erg rustig. Niet verkeerd want dat betekend ook dat de tijd weer gaat aanbreken om weer echt goed aan de slag te gaan met onze munstermonsters Quinty en Aiko. Dat schoot de afgelopen periode er te vaak bij in omdat je gewoon weg te druk bent met van alles en nog wat en dan m.n. met de pups. Heerlijk lijkt mij dat weer. Pups zijn geweldig maar het echte trainingswerk is ook erg leuk!
De eerste foto's zijn binnen van Anco en Aido op hun nieuwe plekje. Anco is al aardig thuis en heeft kennis gemaakt met een hele grote nieuwe en lieve kameraad genaamd Moran. Moran is een rottweiler die heel lief is tegen Anco. En Anco ook tegen hem dus dat beloofd wat voor de toekomst.
Aido is vanmiddag naar zijn nieuwe thuis gegaan en die is nu alles aan het onderzoeken van zijn nieuwe thuis en kennis aan het maken met zijn al op leeftijd zijnde langhaar kameraad. Allemaal spannend en nieuw ook voor de oude langhaar heer zo'n nieuwe energieke jonge blaag erbij.
Deze beide heren gaan de jachthondentraining volgen en gaan straks wanneer ze goed luisteren mee op jacht. Prachtig!!!

En tja wat gebeurde er gisteren...
Best wel een leuk iets wat per ongeluk gebeurde. Mijn sleutelbos viel uit mijn handen en hop Ailo bedacht zich geen moment en pakte het bosje sleutels op en ging er gelijk mee aan de haal gevolgd door zijn broer en zus (Anco was al opgehaald). Ik dacht hé dat is grappig eens zien of ze dat allemaal doen. En ja hoor alle drie de hondjes gingen aan de haal met de sleutelbos. Tja apporteren schoot er nu even bij in want iedereen wilde plots de sleutelbos hebben en wat is dan leuker om achter elkaar aan te rennen. Hmmmm. dus misschien een tip voor de eigenaren om dit een beetje warm te houden, wanneer je per ongeluk je sleutelbos verliest kan een van deze pups hem vast vinden. Hoe leuk en handig zou dat zijn.

De laatste avond met mams, met zijn allen onder de stoel ahhhhh

Moran en Anco die hebben elkaar al aardig gevonden

Anco denkt zo even lekker uitrekken hoor

Best vermoeiend hoor! Dus Anco is hier even lekker aan het bijkomen

Eerste kennismaking met de oudere heer des huizes en Aido

Aira met de sleutelbos aan de haal

Ailo aan de haal met de sleutelbos

En Aido aan de haal met de sleutelbos, gelukkig niet in het water gedropt haha

En toen waren er nog twee, echt rustig geworden
Geen opmerkingen:

Een reactie posten