zondag 17 juli 2016

Een korte training per pup

Vandaag per pup even kort getraind. Vinden ze heerlijk even lekker een op een aandacht en even lekker rennen en leren. Dus koekjes mee, camera mee, fluit mee, dummy mee, riem mee en iets vergeten??? Euh o ja een pup haha.
Het lopen aan het riempje gaat al behoorlijk goed. Al vinden ze het soms best nog een beetje spannend hoor wanneer er vlakbij een auto voorbij sjeest of motor. Maar nieuwsgierigheid wint het altijd. Ook de behoefte wordt al buiten gedaan. Zijn ze zindelijk nee dat niet maar een klein beginnetje is er. Zindelijk maken met vijf pups tegelijk is net iets te veel van het goede maar een begin kunnen we wel maken.
Daarna mogen ze op het veld los. Tja het zijn nog maar pups dus ze plakken nog zo heerlijk aan je al beginnen ze toch al een beetje vrijer te worden.
Dus toen maar eens met de dummy aan de slag. En hoppa daar komen de eerste apporten al binnen van de pups hoe ongelofelijk is dat toch allemaal. Zit allemaal in de genen opgeslagen schijnbaar haha prachtig.
Dan maar eens het commando zit. En ook dat doen ze met gemak. Koekje voor de neus en hop klaar. Tweede keer kennen we het commando al hoor voor koekjes doe je toch alles zelfs goed luisteren en opletten. Hilarisch grut. Zal vast niet altijd goed gaan maar een beetje basis zit er al in.
Tja en dan de fluit, die werkt super maar omdat ze toch dichtbij je blijven kunnen we dat iets minder goed oefenen. Maar de keren dat het wel kan dan hop snel de fluit aan de lippen en daar komen ze aangestormd (stuk voor stuk dan he haha dit verhaal is een samenvatting van alle pupjes).

Ondanks hoe lastig het is toch geprobeerd foto's te nemen. Niet alles is gelukt maar om een beeld te krijgen.
Zo even liggen denkt Aido en even uit hijgen

En daar komt Anco met de dummy aangewandeld

Heerlijk rennen dat kan prima op zo'n prachtig groot veld denkt Ailo

En daar komt Ayla aan met haar apportje

Even zitten geen probleem hoor voor Ayla


Zo Aira kan prima aan het riempje lopen 

Even goed om je heen kijken, goed zo Aira

En ook Aira heerlijk aan het rennen

En na gedane arbeid ga je uiteindelijk lekker languit

En dat deden ze uiteindelijk allemaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten