zaterdag 16 juli 2016

Pups 8 weken oud

Het is momenteel ontzettend druk met van alles en nog wat. Het bloggen over alle pups schiet er soms gewoon bij in, zo wordt je opgeslokt daar andere zaken die zich dagelijks voordoen. Het is nu zaterdag dus hop nu toch echt even aan de slag gegaan. Huishoudelijke klusjes zoveel mogelijk gedaan dus nu even zitten voor het blog. Het gaat super met de hondjes. Drie rakkers blijven circa twee weekjes langer. Van deze pupsels mogen we iets langer genieten. De ontwikkelingen gaan steeds sneller. Ze krijgen steeds meer uithoudingsvermogen. Ze lopen nu veel vaker en langer los bij ons achter het huis zodat hun spieren en conditie lekker opgebouwd kunnen worden. Mams en oom Aiko zijn maar druk met het grut. Ook nu wordt er nog opgevoed of misschien juist wel. Mams vind het spelen zelf ook wel heel erg leuk maar zo af en toe worden de pups toch even gecorrigeerd of even netjes verteld wie de baas is. Ook geld dit voor oom Aiko, die vind het spelen ook nog steeds leuk al heeft hij soms ook even momenten dat hij denkt nou nu maar even liever niet. Hij heeft af en toe alle pups op hem liggen en die tandjes zijn echt niet altijd leuk meer vooral als die in bepaalde lichaamsdelen gaan bijten dan tja.....Maar even later wil hij er graag weer bij en duwt hij voorzichtig met zijn neus tegen ze aan of even een poot erbij en hup daar gaat het stel weer. Het is prachtig spul. Nu de eerste twee pupjes zijn uitgevlogen merk je al dat het iets rustiger wordt. Over circa twee weekjes vliegen nog drie pups uit en hopelijk vinden we binnenkort voor de twee dames ook leuke baasjes waar ze een heerlijke toekomst tegemoet mogen gaan.
Het neusje van Aido wordt vier in de lucht gestoken als hij wat ruikt

Mams wordt hier wel heel erg belaagt door haar kroost

Tja plantjes op eten of stuk maken hoort erbij vind Anco je blijft natuurlijk pup

Betrapt

Alles wordt grondig onder handen genomen, hier hebben ze al meerder malen aan grootschalige grondverplaatsing gedaan (alles ligt in de bestrating en net dat stukje......) 


Volgens mij is Ailo aan het uitdenken wat hij nu eens zal uithalen bij mams


Tja die staart he is wel errug leuk hoor

En hop er moet meer geklierd worden hoorO O de staart van mamsie is al niet zo heel veel meer maar als de pups dit gaan doen......

Zachte hapjes van mams in de pootjes

Ik denk dat hier binnen een seconde een zusje in haar bips gehapt gaat worden

Maar we doen dan ook best wel weer hele lieve knufjes met mamsie 

Aido bedenkt nu wat die uit gaat spoken volgens mij haha

En soms zijn ze wel erg snel voor een foto dit zijn de poten van Aido 

Ook de stoel is mega interessant

In het ijzer kun je je tandjes zetten, er wordt goed gekeken door Ailo of dat niet beter en anders kan 

En ja tuurlijk kan dat anders, Ailo heeft bedacht dat je ook in de zitting je tandjes kunt zetten 

Pretty face Ailo

Hap weer die staart 
 
Gevloerd door mams tja hoort er ook bij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten