dinsdag 23 augustus 2016

Puppy update

Wat vliegt de tijd, het grut is inmiddels al weer dik 13 weken en er wordt door menig baasje al behoorlijk wat ondernomen met de pupsels.
De een gaat naar een gedrag en gehoorzaamheids puppycursus de ander is al gestart met een puppyjachttraining en weer een ander doet zijn/haar eerste sleepje en zwemt al als een waterrat.
Prachtig om alle enthousiaste verhalen te horen. Voor mij is dat puur genieten!
Ik hoop nog vele verhalen en foto's te mogen ontvangen van de baasjes. Geweldig!
Anco met zijn mooie blauwe beker, prachtig koppieAido die nu Friedus heet helpt zijn vrouwtje hier bij het strijken. Hij heeft in ieder geval wel het zachtste plekje gevonden maar of het nu echt helpen is......?!?!?!?

Heerlijke slungel Ayla die net aan het spelen is geweest in net gemaaid gras. Erg mooie groene poten Ayla, staat je erg goed haha

Hier een heel goed oplettende Astor, Astor doet het heel goed hoor ik van zijn baasjes op de puppyles. Afgelopen zondag zijn wij bij deze mr. op visite geweest, wat heeft hij het heerlijk bij zijn baasjes en wat is het een heerlijk enthousiast hondje!

Aira met haar zojuist gevonden berg veren. Aira kreeg verwaaïng in het bos, ik zag de berg al eerder dus kon mooi foto's maken om te zien wat ze zou doen. Het resultaat was bam verwaaïng en bam omdraaien en kijken waar die geur nou vandaan komt en dan voorzichtig kijken wat het nu is. Best spannend hoor al dat nieuws.Geen opmerkingen:

Een reactie posten