donderdag 9 juni 2016

De kamer is een beetje omgetoverd tot puppykamer

Vanavond hebben we de boel klaargezet voor de volgende fase in het jonge puppybestaan. Kennelpanelen zijn neergezet en ook de bench is onderdeel van het geheel geworden. Ze kunnen de bench nu al gaan onderzoeken zodat ze leren dat dit geen eng raar ding is maar lekker een veilig plekje waar je prima kunt slapen. We willen proberen dat ze zo goed mogelijk voorbereid naar hun nieuwe baasjes gaan. En daar hoort bench training bij.
Een loopplank om vanuit de werpkist de grote speelruimte in te kunnen is gemaakt. Stukje antislip erop en hop ze kunnen veilig van de ene kant naar de andere kant komen.
Ik ben ontzettend nieuwsgierig wie morgen de eerste is die gebruik gaat maken van deze loopplank.
Hun eerste papjes (gewelde puppybrokjes) hebben ze inmiddels achter de kiezen. Ohhhh wat vonden ze dat heerlijk. Ze slikten elkaars oortjes, bekjes en pootjes helemaal af, zo lekker (eerst hadden ze elkaar er lekker onder gesmeerd maar dat terzijde). Nu heel langzaam aan gaan proberen dat ze uit hun eigen bakjes gaan eten zodat we kunnen zien wie wat op eet. Maar dat zal nog wel een hele tour worden voordat ze dat in de gaten hebben. Al hoewel het zijn natuurlijk wel GM's.

De loopplank 
Wat zijn ze toch al groot 

De eerste papjes zijn een feit en lekker dat dat is

Tja en dan zit je onder de pap

Maar daar is mama Quinty om je lekker schoon te likken

De nieuwe speelplek van de pups, hun wereld wordt nu een stukje groter

Ik ben benieuwd wat ze er morgen van gaan vinden, volgende stap is dat de serredeuren open gaan en dat hun wereld nog een stukje groter gaat worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten